martes, 2 de diciembre de 2008

Que bicicleta me compro?






En esta entrada quiero exponer las bicicletas que entran dentro de mis posibilidades de compra, por eso quiero mostrar y me gustaría que diéseis vuestra opinión sobre cuál debo adquirir.

10 comentarios:

ninu dijo...

No se que decirte,son todas guapas, aunque ninguna supera esta:http://www.paper4people.com/promociones/images/36b.gif..........seguro que te va de perlas y haces furor en todas las carreras!!!!!

Enjoy!!!

ninu dijo...

http://www.paper4people.com/promociones/images/36b.gif

ninu dijo...

Joder!!!! No me sale el enlace!!!!GRRRRR

ROPA CICLISTA dijo...

Para mi... Canyon de cabeza!!

jose luis dijo...

No pasa nada, entrare en el enlace a ver que dice

Oriol Figuerola dijo...

Després de rumiar-ho una mica, i tenint en compte que l'opció pinarello es la més cara, però la més wapa, em decanto per la cube. Mira, al final, entre la canyon i aquesta m'ha acabat agradant més la cube.

Ja tens la meva opinió, jeje

JORDI RUBIO COMPTE dijo...

Pensant en el nom del club de cara al 2010, crec la Wilier seria la millor, per tendir a l'estandarització.

FORZA AC77-WILIER!!!

jose luis dijo...

Veus, la wilier m ´agrada, pero jo soc antiglobalització, i m´agrada portar coses úniques, per aixo no vull portar el que tothom porta, tot i que si val 1000 euros el cusdre cento 1 llavors rectifico

Oriol Figuerola dijo...

Si vols una Wilier, ja la pots coemnçar a demanar, que això va per llarg. Mira jo, aviat em quedaré sense bici i ningú sap on para la meva wilier..... Ara que si tens sort i la tenen en stock aki i no a italia, t'arriba en 2-3 setmanes. Deixant de banda el meu moskeig amb els italians, si no et`decideixes per la cube, et recomano la wilier, i si vols referencies sobre el rendiment, el juncosa i companyia te'n poden donar.

van krujem dijo...

cervelo, ah que no esta entre tus favoritas, bueno en ese caso aconsejo cervelo. un saludo y tope!!!